Er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens.

De NPO app

Download

Koken met Van Boven

recept zoetzure komkommer

16 feb 2016 17:00

VPRO • 5 min

Hoe maak je geweckte zoetzure komkommer? In deze kookvideo maakt Yvette van boven het gerecht geweckte zoetzure komkommer met inmaken en wecken. De ingredienten van het recept vind je op http://www.vpro.nl/kokenmetvanboven. In Koken met Van Boven trekt Yvette er iedere aflevering op uit om haar ingrediënten op te halen bij de boer, imker of tuinder en komt ze terug in haar keuken met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Per aflevering staat er één hoofdingrediënt centraal waar Yvette tijdens het programma 3 of 4 gerechten van maakt. Daarnaast plukt ze van alles wat de natuur bij haar in de buurt op dat moment biedt. Want zowel binnen als buiten de stad is van alles te vinden dat eetbaar is, gratis en voor niets. Kijk voor meer recepten en alle afleveringen op http://www.vpro.nl/kokenmetvanboven Zie voor meer informatie over wecken de website van het Voedingscentrum http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/trefwoord/wecken.aspx

Hoe maak je geweckte zoetzure komkommer? In deze kookvideo maakt Yvette van boven het gerecht geweckte zoetzure komkommer met inmaken en wecken. De ingredienten van het recept vind je op http://www.vpro.nl/kokenmetvanboven. In Koken met Van Boven trekt Yvette er iedere aflevering op uit om haar ingrediënten op te halen bij de boer, imker of tuinder en komt ze terug in haar keuken met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Per aflevering staat er één hoofdingrediënt centraal waar Yvette tijdens het programma 3 of 4 gerechten van maakt. Daarnaast plukt ze van alles wat de natuur bij haar in de buurt op dat moment biedt. Want zowel binnen als buiten de stad is van alles te vinden dat eetbaar is, gratis en voor niets. Kijk voor meer recepten en alle afleveringen op http://www.vpro.nl/kokenmetvanboven Zie voor meer informatie over wecken de website van het Voedingscentrum http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/trefwoord/wecken.aspx

Koken met Van Boven >