Alles
Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Ook dit seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe kijk op het leven, hun grenzeloze ambitie of kleurrijke karakter onze horizon verbreden.nl

Laurent ging op zijn zesde naar het gymnasium (AVROTROS)

Fragment uit TV Show

Laurent Simons, de hoogbegaafde jongen die op zijn zesde naar het gymnasium ging, vertelt thuis in Amsterdam met zijn ouders hoe zijn leven eruit ziet.

Nabeschouwing Heel Holland Bakt (AVROTROS)

Fragment uit TV Show

Na de finale van Heel Holland Bakt een nabeschouwing door de 3 eerdere winnaars.

Kleinste moeder ter wereld is 84 centimeter (AVROTROS)

Fragment uit TV Show

Het wonder van de Amerikaanse Cristianne Ray, zij is met haar 84 centimeter de kleinste moeder ter wereld. Ze vond haar grote liefde en bracht met gevaar voor eigen leven twee kinderen ter wereld.

Een portret van Formule 1 coureur Max Verstappen (AVROTROS)

Fragment uit TV Show

Hij reed zijn eerste Grand Prix op zijn 17e en is daarmee de jongste uit de geschiedenis.

Tradities in rugby (AVROTROS)

Fragment uit TV Show

Rugbyspeler Tim Visser legt uit hoe belangrijk tradities zijn bij rugby. Als mensen die tradities nog niet kennen, wordt ze snel uitgelegd hoe de mentaliteit van rugby eruitziet.

Ian Fleming over de naam 'James Bond' (AVROTROS)

Fragment uit TV Show

De schrijver van de James Bond boekenreeks vertelt over de oorsprong van de naam van de spion. Hier wordt in de twintigste Bond film, Die Another Day, nog naar verwezen.