Alles
Spuiten en Slikken is hét televisieprogramma over seks en drugs. Er wordt gespoten, geslikt, getest en geneukt, én daarbij ook nog wat BN'ers aan de kinky tandjes gevoeld!nl

GHB is super snel gemaakt (BNN)

Fragment uit GHB en lesbiennes (12+)

En je hebt niet eens een laboratorium nodig. De twee heren nemen Emma mee naar het bos om het proces te laten zien. Het is zò voorbij en sneller dan het bakken van een ei.

Dealer klinkt negatief (BNN)

Fragment uit GHB en lesbiennes (12+)

Twee vrienden -fervent GHB gebruikers- blijken ook zelf GHB te maken èn te verkopen aan vrienden. Hoe lang doet een gemiddelde GHB gebruiker eigenlijk met een halve liter van het verdovende goedje?

Je eigen lichaam creëren (BNN)

Fragment uit Bilvergroting en seksuele intimidatie (12+)

Volgens Jaimy is ze helemaal "af" met een bil-vergroting. Het is dan ook niet haar eerste rodeo. Haar cosmetische chirurg ziet steeds vaker mensen die hun eigen perfecte lichaam laten creeën en nie...

Jouw billen op social media (BNN)

Fragment uit Bilvergroting en seksuele intimidatie (12+)

Emma gaat de straat op voor vergelijkend warenonderzoek. Wat vinden anderen eigenlijk van het achterwerk van de fitgirl en andere knapperds op social media? Bil-lift anyone?

Gwen liegt voor een SOA-test (BNN)

Fragment uit Drugs task force Brabant en soa-testen (12+)

In Spuiten en Slikken probeert Gwen een afspraak te maken bij de SOA-polikliniek, helaas kan dat niet door eerlijk te zijn over haar klachten.

Vluchteling: 'Mijn moeder stierf van zorgen' (BNN)

Fragment uit Relatie met vluchteling & Rappers

In Spuiten en Slikken Specials ontmoeten we Sylke die en relatie heeft met Annass, een vluchteling uit Syrië. Hij vertelt over zijn vlucht en hoe zijn moeder in Egypte een hartaanval kreeg.

Rijvaardigheid met Extasy en drank (BNN)

Fragment uit Rijden onder invloed & Sekstrends op een erotiek beurs

Presentator Rens test zijn rijvaardigheid na het innemen van een Extasy pil en Emma rijd met 'm mee. Bestuurder Bastiaan probeert het met veel bier en twee shots wodka. Hoe dat gaat? Kijk maar!