Castfotolafamiglia creditsahmetpolat carousel missed 1475157108

Maak kennis met de Nederlands-Italiaanse familie Esposito uit de dramaserie La Famiglia.

De nieuwe dramaserie La Famiglia vertelt het verhaal van de familie Esposito, die al 25 jaar lang in Nederland woont. Anno 2016 blijkt het criminele verleden van opa Giancarlo consequenties te hebben voor zijn oer-Hollandse (klein)kinderen, die in het dorp Lingedijk de succesvolle pizzeria Il Baffo runnen. Lees meer

Annie van Voorst-Vlliegenthart

La Famiglia dramaserie avrotros annie

Annie (gespeeld door Joke Bruijs) is de oma van het gezin Esposito. Op haar negentiende ontmoet ze Piet. Halsoverkop wordt zij stapelverliefd op deze volkse jongen met een grote snor. Wanneer zij samen een café starten is de naam dan ook al snel gekozen: Café De Snor. Na het overlijden van Piet zetten haar dochter Marloes en schoonzoon Toto het café voort als Italiaans restaurant ‘Il Baffo’. 

Marloes Esposito-van Voorst

La Famiglia dramaserie avrotros marloes

Marloes (gespeeld door Ariane Schluter) runt samen met haar man Salvatore (Toto) de pizzeria. Het restaurant is opgezet met ‘een erfenis’ van haar schoonvader Giancarlo. Marloes probeert met man en macht iedereen op het rechte pad te houden en een normale gezellige familie te zijn. Maar de Italiaanse mannen, onder wie ook haar zwager Franco, hebben daar zo hun eigen idee over. En ook het verleden van opa Giancarlo blijkt de familie nog steeds te achtervolgen.

Salvatore (Toto) Esposito - Bekijk interview

La Famiglia dramaserie avrotros salvatore

Salvatore, ook wel Toto (gespeeld door Hein van der Heijden) is geboren in Sacerta, ten zuiden van Napels in Italië. Op zijn achttiende - terwijl hij aan werk is in een hotel bij het Gardameer - wordt hij verliefd op Marloes. Samen met haar vertrekt hij naar Nederland.

Franco Esposito

La Famiglia dramaserie avrotros franco

Franco (gespeeld door Teun Kuilboer) is de broer van Salvatore (Toto). Het leven is voor Franco niet altijd makkelijk geweest. Franco is in tegenstelling tot zijn timide oudere broer Salvatore een wild en explosief kind dat nergens bang voor is. Langzamerhand wordt hij ingehaald door zijn verleden... 

Giulia Esposito - Bekijk interview

La Famiglia dramaserie avrotros giulia

Giulia (gespeeld door Eva Laurenssen Gil-Toresano) is de 22-jarige dochter van Marloes en Salvatore. Ze is een zelfstandige jonge vrouw en voor niets of niemand bang. Maar ze draagt een geheim met haar mee die ze aan bijna niemand in de familie durft te vertellen.

Angelo Esposito - Bekijk interview

La Famiglia dramaserie avrotros angelo

Angelo (gespeeld door Gijs Blom) is de 17-jarige zoon van Marloes en Salvatore. Het is een aantrekkelijke jongen, met een enorme fascinatie voor de Italiaanse kant van zijn familie. Hij draagt veel Italiaanse merkkleding, heeft een Vespa en heeft zelfs de soundtrack van The Godfather als ringtone. Daarnaast is hij is een groot fan van maffiafilms en series.

Giancarlo Esposito

La Famiglia dramaserie avrotros giancarlo

Giancarlo (gespeeld door Gigi Savoia) kwam al jong met de Italiaanse maffia in aanraking. Hij verhuist naar Nederland, maar neemt zijn duistere verleden met zich mee.

Pasquale di Curva

La Famiglia dramaserie avrotros pasquale

Pasquale (gespeeld door Gigio Morra) viel op z’n 14e levensjaar, net als Giancarlo, in de klauwen van Don Renato. Wanneer zijn beste vriend Giancarlo jaren later een plan bedenkt om naar Nederland te vertrekken gaat Pasquale met hem mee. 

Enthousiast geworden? Bekijk nu de eerste beelden.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series