Mr robot carousel missed 1473931470

Programmeur en hacker Elliot is terug! Vanaf 22 oktober 2016 op NPO 3 elke week een dubbelaflevering.

Wat gebeurde er eerder?
De jonge, sociaal onhandige programmeur Elliot Alderson werkt overdag bij een internetbeveiligingsbedrijf. ‘s Nachts gebruikt hij zijn hackerskunsten om zo vrienden en kennissen te beschermen tegen mensen met kwade bedoelingen. Op een dag wordt hij gerekruteerd door een onbekende man die 'Mr. Robot' op zijn jasje heeft staan. Mr. Robot vraagt Elliot om lid te worden van een hackersteam genaamd 'fsociety' met als doel het bedrijf te vernietigen waar Elliot de beveiliging voor doet.

Het nieuwe seizoen

De dramaserie won dit jaar twee Emmy Awards én twee Golden Globes. Het script voor de serie was oorspronkelijk een filmscript. Het eerste seizoen is dan ook te beschouwen als de eerste akte, waarin het verhaal opgezet wordt. In het tweede seizoen staat het grote conflict centraal, dat in het derde seizoen hopelijk opgelost wordt. Dat belooft heel wat voor dit nieuwe seizoen. 


Elliot Anderson woont nu bij zijn moeder, een digitaal vrij bestaan, als poging om onder de invloed van Mr. Robot uit te komen. Fsociety, onder leiding van Darlene, eist 5,9 miljoen dollar van E corp.

Mr. Robot, vanaf zaterdag 22 oktober 2016 om 23.55 uur, NTR, NPO 3


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series