Henm stills a 17 carousel missed 1453817581

Het tweede seizoen van Heer & Meester wordt vanaf dinsdag 20 december 2016 dagelijks 's avonds laat herhaald bij Omroep MAX op NPO 1.

De charmante privédetective is terug. Daan Schuurmans speelt opnieuw de zeer welgestelde, charismatische Valentijn Rixtus Bentinck die als baby te vondeling gelegd werd bij een katholiek internaat. In het tweede seizoen gaat hij verder op zoek naar zijn verleden.

De zoektocht gaat door

Aan het einde van het eerste seizoen denkt Valentijn misschien zijn moeder te hebben gevonden. Helaas blijkt de vrouw die hem bezoekt, niet te zijn wie hij hoopt en is Valentijn genoodzaakt zijn zoektocht naar zijn mysterieuze verleden voort te zetten. Er zijn echter mensen die ervoor willen zorgen dat Valentijn zijn ware identiteit niet kan achterhalen.

Naast de nieuwe problemen die op Valentijns pad komen, is er ook een hoofdrol in dit seizoen weggelegd voor Sophie van Winden. Zij speelt Floor van Nijvelt Guljé, de nieuwe no-nonsense Officier van Justitie die samen met Valentijn zaken op charmante wijze weet op te lossen.

Nieuw seizoen

Er is nog niet bekend of er een derde seizoen van deze serie zal komen. In ieder geval is het tweede seizoen tot het einde van dit jaar online te bekijken.

Heer & Meester, vanaf dinsdag 20 december 2016, 0.25 uur, MAX, NPO 1


Ga naar npo.nl/dramaseries voor alle Nederlandse dramaseries