Flikken rotterdam ruud baan carousel missed 1496121165

Van de makers van Flikken Maastricht is er nu de spin-off Flikken Rotterdam. De nieuwe AVROTROS-serie begint vrijdag 8 januari 2016 op NPO 1.

De nieuwe serie zal een ander team en decor hebben dan Flikken Maastricht, maar de spannende actie en persoonlijke interactie binnen het team vormt ook hier de basis. Naast ontvoeringen, drugsdeals en moorden, krijgt het team ook te maken met een mol in hun midden die ze op de proef stelt.

Het nieuwe team
Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor Huub Stapel. Hij is te zien als Hein Berg, een strenge en veeleisende officier van justitie. Mark van Eeuwen, Cees Geel, Maryam Hassouni en Maartje van de Wetering spelen het rechercheteam waar Hein mee te maken krijgt in de havenstad.

Dezelfde spanning
Het team ziet er anders uit dan het team van Flikken Maastricht, maar de actie zal minstens van het zelfde niveau zijn. Een collega van het team komt in een gevaarlijke situatie terecht en schiet een crimineel dood bij een gijzeling. Bij onderzoek blijkt al snel dat er meer aan de hand is. En dat is nog maar het begin!


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series