Follow the money2 carousel missed 1496191387

Ken je Borgen en The Legacy nog? De makers van deze Deense series hebben nu een nieuwe dramaserie gemaakt: Follow the money. De serie neemt je mee in de wereld van de financiële crime, hebzucht en machtswellust.

In Follow the money draait het verhaal om economische misdaden bij banken, op aandelenbeurzen en in board rooms. Wat is er na de economische crisis bij banken veranderd? Of beter gezegd: wat is er níét veranderd? De volgende economische crisis ligt in de serie constant op de loer.

Bekijk meer spannende dramaseries

Spannende eerste aflevering
Rechercheur Mads wordt opgeroepen omdat er een lijk in het water is gevonden, vlakbij een windmolenpark. Het lijkt een bedrijfsongeval en Mads ondervraagt de werknemers van Energreen, waar de verongelukte man werkzaam was. Energreen is een van de meest succesvolle energiebedrijven in Denemarken; aan het hoofd staat de charismatische Alexander Sodergren. Weet hij meer?

Hoofdrol voor Thomas Bo Larsen
De dramaserie is gemaakt door de Deense publieke omroep (DR). Eerder maakte deze omroep de series The Killing, Borgen en The Legacy, die eerder al werden uitgezonden op NPO 2. De hoofdrol is in handen van Thomas Bo Larsen. 

Follow the money, vanaf maandag 7 maart 2016, 23.00 uur, VARA, NPO 2


Lees meer over het tweede seizoen van Follow the money
Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series