Gaitejansen carousel missed 1496179115

In het najaar van 2017 komt er een tweede seizoen van deze misdaadserie. De opnames zijn in november gestart.

Naast de acteurs uit het eerste seizoen waarvan de personages nog leven, zijn ook acteurs Gaite Jansen (Spangas, Coach, Sonny Boy), Camilla Siegertsz ('t Vrije schaep, Van God los) en Jonas Smulders (Penoza, Jongens, 4JIM, Geen koningen in ons bloed) toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen. Acteurs uit het eerste seizoen die terugkeren, zijn Marcel Hensema (Fokke), Kim van Kooten (Machteld), Martijn Lakemeier (Pepijn), Peter Van Den Begin (Dimitri), Nicola Djuricko (Sasha) en Hadewych Minis (Liesbeth).

Wat gebeurde er eerder?

Fokke Augustinus, forensisch psychiater met een disfunctioneel gezin, staat op een kruispunt in zijn leven. Als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft, verhuist hij met zijn vrouw en kinderen naar het Groningse platteland. Daar blijkt het boerenbedrijf een front voor een criminele organisatie en langzaam rolt Fokke in een carrière als drugshandelaar. Zijn kennis van het criminele brein gecombineerd met een afbrokkelende ethisch besef, brengt hem meer succes dan hij aan kan. 

Nieuw seizoen, nieuw begin

In seizoen 2 heeft Fokke de zieltogende boerengemeenschap omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij door een clandestiene wiet-coöperatie te stichten. Maar leider worden is één ding; leider blijven is iets geheel anders…

Hollands hoop, najaar 2017, BNNVARA/NTR.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series