Castfotolafamiglia creditsahmetpolat carousel missed 1496154833

Vanaf donderdag 29 september 2016 te zien op NPO 1: La Famiglia.

La Famiglia is een spannende dramaserie over een Nederlands-Italiaanse familie die niet alleen met cultuurverschillen te maken heeft, maar ook angstvallig een geheim probeert te verbergen. De familie is heilig en voor een groot deel is er saamhorigheid, maar de corrupte handeltjes monden uiteindelijk uit in keiharde misdaad wanneer het verleden van de Italiaanse kant van de familie om de hoek komt kijken.

In de serie runt Marloes Esposito samen met haar man Salvatore het Italiaanse restaurant Il Baffo. Het restaurant is 25 jaar geleden opgezet met ‘een erfenis’ van haar schoonvader Giancarlo. In ruil daarvoor mogen haar schoonvader en diens zwager Pasquale in de kelder van Il Baffo een incassobureau runnen. Dit zorgt regelmatig voor wrijving op de zaak en brengt dubieuze gasten over de vloer, waaronder bordeelhouder Joop. Lees meer over de personages.

Marloes probeert met man en macht iedereen op het rechte pad te houden en een normale gezellige familie te zijn. Maar de Italiaanse mannen, onder wie ook haar zwager Franco, hebben daar zo hun eigen idee over. Het verleden van opa Giancarlo blijkt de familie nog steeds te achtervolgen en heeft zelfs consequenties voor de inmiddels oer-Hollandse (klein)kinderen Angelo en Giulia.

Bedoeld en onbedoeld verzeilt de familie in een web van illegale praktijken. De problemen van Marloes en haar gezin blijken veel groter als op een dag oude bekenden van Giancarlo, die dachten dat hij dood was, plotseling op de stoep staan om een rekening te vereffenen. Dit heeft gevolgen voor de hele familie.

La Famiglia, seizoen 1, vanaf donderdag 29 september 2016, 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series