Bedrag 15 20160524 subclip 019 carousel missed 1496181146

Het tweede seizoen van deze Deense dramaserie wordt vanaf 9 januari 2017 om 22.55 uur op NPO 2 uitgezonden door de VARA.

Eerder werd seizoen 1 al uitgezonden op NPO 2. Hierin was te zien hoe financieel rechercheur Mads Justesen de werknemers van Energreen ondervraagt, na de dood van één van hun medewerkers. Energreen is een van de meest succesvolle energiebedrijven in Denemarken; aan het hoofd staat de charismatische Alexander Sodergren. Het onderzoek van Mads heeft grote gevolgen voor het bedrijf. Lees meer

Wat gebeurt er nu?

Een klein timmerbedrijf dat onder mysterieuze omstandigheden failliet is gegaan trekt de aandacht van rechercheur Mads. Claudia Moreno is vrijgelaten, na anderhalf jaar in de gevangenis te hebben gezeten voor financiële fraude. Haar zoontje is nog in Parijs. Het enige werk dat ze kan vinden is in een koffiezaak. Maar plotseling duikt daar haar ex-collega van Energreen, Knud Christensen, op. Hij is nu voorzitter van een grote bank en doet haar een voorstel. Mads richt zijn onderzoek dit keer niet op Energreen, maar op de grote banken.

Andere terugkerende personages zijn Nicky en Bimse, die nog steeds hun autogarage hebben. Maar daarnaast is Nicky nu ook een volgeling van de Zweed 'P' geworden. 


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series