The legacy carousel missed 1418303920

Als kunstenares Veronika een erfernis achterlaat, pakt alles anders uit dan verwacht. In deze Deense dramaserie komen geheimen en leugens boven tafel.

De nieuwe dramaserie uit Denemarken is in eigen land en buitenland een succes. De taal, het licht, de compositie en de manier van filmen maken Deense series zo bijzonder. Doordat er met de losse hand gefilmd wordt, sta je als kijker dichtbij de personages.

De beroemde kunstenares Veronika Grønnegaard wijzigt op haar sterfbed haar testament. Wanneer haar kinderen bijeenkomen om de erfenis te verdelen, blijkt dat zij heel haar landgoed nalaat aan haar dochter die haar niet kent. Dit brengt haar andere kinderen in verwarring. Het is het begin van een pijnlijk proces vol spanningen, leugens, geheimen en onbeantwoorde vragen.

Kunstenares Veronika gaat langs de bloemenwinkel waar Signe Larsen werkt. Ze bestelt een aantal boeketten bij haar en vraagt of ze deze thuis wil bezorgen. Wanneer Signe de bloemen komt afleveren, vertrouwt Veronika haar een geheim toe. Dit geheim brengt echter grote gevolgen met zich mee.

The legacy, seizoen 2, uitzenddatum nog onbekend, NTR, NPO 2


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series