Alles
 

Film & Serie

Valentijnsfilmtype widescreen 1487071541

De perfecte film voor Valentijnsdag?

 • Movie Idiots
 • Film
 • 4 Films voor Valentijnsdag

Fuck het is Valentijnsdag. Voor de mannen zonder plannen hebben wij 4 films op een rijtje gezet.


Heb je nog geen plan? Alle restaurantjes zitten waarschijnlijk al vol. En je moet natuurlijk wel ‘iets leuks’ doen op de dag van de liefde. Je hebt geluk! De bioscoop is open. Kijk even welke type jij bent of hoe je over wilt komen en kies de perfecte film voor Valentijnsdag. Bioscoopbroek aan en gaan,

DE GULLE MINNAAR - FIFTY SHADES DARKER

Het is een opoffering. Een zware vorm van zelfkastijding. Maar we hebben van horen zeggen dat vrouwen het helemaal geweldig vinden. Zeker in combinatie met wat alcohol. Kies je voor deze film, dan maak je het statement: “Deze avond is voor jou, schatje!”.  En die onzelfzuchtige keuze werpt wellicht zijn vruchten af later op de avond.

Waar de film over gaat is natuurlijk helemaal niet belangrijk. Het is het vervolg op de BDSM-softporn-boekverfilming Fifty Shades of Grey. Anastasia Steele en Christian Grey komen weer bij elkaar voor een kinky seksueel avontuur. Verwacht een compleet gebrek aan verhaal met af en toe een seksscene… 

DE EGOIST - JOHN WICK 2

Ben je niet zo van de opoffering? Ga je liever voor je eigen plezier? Nou, dan is John Wick 2 de film voor jou! Of je date het heel leuk gaat vinden? Geen flauw idee. Who cares. Jij gaat een fantastische avond tegemoet. Daarna kan je altijd nog zeggen: “Oh, ik had een hele andere film verwacht!”.

Het is een keiharde actiefilm met Keanu Reeves. Hij schiet meer dan 100 mensen dood. Yup, een film over een massamoordenaar. Maar hij heeft een goede reden hoor, maak je geen zorgen. Hij is een soort Oprah van de headshots: “You get a headshot, and you get a headshot.” Awesome.

PRINS OP HET WITTE PAARD – RINGS

Wil je sterk en dapper overkomen? Je date beschermen tegen al het kwaad op het witte doek? Ga dan zeker naar de horrorfilm Rings. Zonder enkele moeite kan jij overkomen als de beschermer, de prins op het witte paard. De film is namelijk absoluut niet eng, maar misschien weet je date dat niet.

Rings is het vervolg op The Ring. Die horrorfilm over een dodelijke videoband, een meisje met lange zwarte haren en een put. Nu zijn er weer nieuwe slachtoffers die moeten proberen te overleven. Sja, dat is het wel.

DE ROMANTICUS – LA LA LAND

Ben jij een romanticus pur sang? Ga dan naar La La Land. Liefdevol elkaars handje vasthouden terwijl je wegdroomt bij dit enorme muzikale-feelgood-avontuur. De liefde staat centraal en dat is het belangrijkste op de dag van de liefde. Wat ons betreft een absolute aanrader! En je date weet ook direct dat je uitstekende smaak hebt!

In La La Land volg je Ryan Gosling en Emma Stone. Een jazzmuzikant en actrice die beide een droom hebben en verliefd worden op elkaar. De film heeft 14 Oscarnominaties, need we say more! Have fun tortelduifjes!

Wil je nog meer weten? Check dan onze reviews van Fifty Shades Darker, John Wick 2, Rings en La La Land

Reageer

Regular avatar
Movie Idiots dank je aan Jasper en Iman
@movie_idiots

De Movie Idiots a.k.a. Jasper en Iman zijn goede vrienden & diehard filmnerds. Ze hebben dezelfde filmopleiding voltooid. Jarenlang gewerkt bij dezelfde bioscoop. Korte films gemaakt en nu maken ze reviews. 100% eerlijk, ongezouten, lekker enthousiast en met een flinke lading bullshit.

Nieuwste blogs
Piratesofthecaribbeansalazarrecensiejaspereniman widescreen 1495800520

Tijd voor Piraterij!

 • Film
 • Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
 • 3/10
Aliencovenantjasperenimannpo widescreen 1495206145

Alien: Compromis

 • Film
 • Alien: Covenant
 • 5/10
Thecirclerecensienpo3 widescreen 1494596759

The Circle Jerk

 • Film
 • The Circle
 • 4/10
Kingarthurnpo widescreen 1494594790

Meer Voor Mannen

 • Film
 • King Arthur: Legend of the Sword
 • 7/10