Alles
Iedere nacht van dinsdag op woensdag van 2 tot 4 uur is Nog Steeds Wakker er voor de wakkere luisteraar. Want wat gebeurde er vandaag? In deze show vol nieuws, een beetje luchtigheid en altijd livemuziek kijken we terug op de dag die achter ons ligt. De presentatie wordt gedaan door jonge enthousiaste radiomakers.nl

Henk ten Harkel (WNL)

Fragment uit Nog Steeds Wakker

Hier wordt Rob Geus niet vrolijk van! Hij testte voor z'n nieuwe programma het grootste zwembad van Enschede en dat was - op z'n zachtst gezegd - nogal vies. Henk ter Harkel is van Enschede FM.

Vereniging Groninger Bodem Beweging over minister Kamp: 'Wij denken dat hij heeft gejokt' (WNL)

Fragment uit Nog Steeds Wakker

Minister Henk Kamp gaat de gaswinning in Groningen met 10 procent verlagen. Dit naar advies van toezichthouder Staatstoezicht op de Mijnen. Dick Kleijer is de secretaris van Groninger Bodem Beweging.

Just take it (WNL)

Fragment uit Nog Steeds Wakker

Live uit de studie speelt Kasper Burger, beter bekend als FunkyKasper, een aantal liedjes. Aanstaande vrijdag komt zijn nieuwe single uit: 'Say what you wanna say'.

Dirk Luteijn van fanclub Bayern München reageert op de wedstrijd (WNL)

Fragment uit Nog Steeds Wakker

Wat een wedstrijd! Het lukte Bayern Munchen niet om zich te plaatsen voor de halve finale van de Champions League. 'Ze zijn strijdend ten onder gegaan', zegt Dirk Luteijn van fanclub Bayern München.