Missing Without a Trace

Undertow

Aflevering

Datum uitzending: Wo 4 jul 2012 23:26

Het team onderzoekt de verdwijning van een man die niet terugkeerde van een nachtelijk zwempartijtje. Bovendien wordt kort daarop zijn vriendin ontvoerd. Hannah wil terugkeren naar Chicago. Sam moet kiezen tussen Jack en Brian.

True

Aflevering

Datum uitzending: Ma 2 jul 2012 23:25

Hannah's vriendje Shay loopt weg van huis en zoekt haar op in New York. Na hun afspraakje verdwijnt hij echter spoorloos. Hannah vermoedt dat de verdwijning iets te maken heeft met Shay's gewelddadige vader. Jack keurt de relatie van het jonge koppel niet goed, maar besluit toch op zoek te gaan naar Shay. Hij ontdekt dat de jongen betrokken was ...

Devotion

Aflevering

Datum uitzending: Vr 29 jun 2012 23:23

De ontvoering van een jonge vrouw is toevallig geregistreerd op een amauteurvideo. Het team zet de zoektocht naar de vrouw in en ontdekt dat haar verdwijning te maken heeft met een oud Chinees ritueel. Een slecht teken, want dat zou wel eens kunnen resulteren in de dood van het slachtoffer.

Labyrinths

Aflevering

Datum uitzending: Do 28 jun 2012 23:24

Het team zet de zoektocht in naar de vermiste journaliste Molly Samson die recent de overstap maakte van het schrijven over celebrities voor een roddelblad, naar het produceren van serieuze artikelen voor een online magazine. Molly had net een stuk geschreven over een corrupte politicus en de leden van het team vermoeden dat dit wel eens met haa...

Hard landing

Aflevering

Datum uitzending: Wo 27 jun 2012 23:26

Het team gaat op zoek naar een CEO die verdwenen is, nadat het vliegtuig dat hij bestuurde in de bossen van Pennsylvania gecrasht is. De speurders denken dat zijn verdwijning iets te maken heeft met zijn vader, een zeer vermogend man. Ondertussen krijgt Martin verontrustend nieuws over zijn vriendin.