Alles
Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.nl

Mangiare! (NTR)

Fragment uit Mangiare!

Simon Giacotto verkocht zijn IT-bedrijf en werd een toegewijde pizzabakker die nu met de grote Pizzabijbel komt; chocolatier Hans Heiloo test Italiaanse specialiteiten; kookboekenfanaat Jonah Freud...

Mangiare! (NTR)

Fragment uit Mangiare!

Chef Michiel van der Eerde, bekend van pop up restaurants Baut in Amsterdam krijgt steeds meer vaste grond onder de voeten; verslaggever Chris Bajema stort zich in een straatdiner; kookboekenfanaat...

Mangiare! (NTR)

Fragment uit Mangiare!

Ze werd bekend als de tv-kok van Koffietijd maar tegenwoordig heeft Carola de Kanter een missie – vegetarisch koken met zeldzame groenten uit eigen moestuin waarover ze een boek heeft geschreven, L...

Mangiare! (NTR)

Fragment uit Mangiare!

Isabel Meniño over haar kookboek ‘Mijn keuken van Galicië’ en dat is de ruige keuken van haar vader in Noord WestSpanje; imker Annemarie Timmerman test middeleeuwse dranken; Jonah Freud geeft colle...

Mangiare! (NTR)

Fragment uit Mangiare!

Een nieuwe aflevering van de kookwedstrijd ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’; Erwin Walthaus en Bea Ligthart over de noodzaak van goed gastheer- dan wel gastvrouwschap in de horeca en Jonah...

Mangiare! (NTR)

Fragment uit Mangiare!

Chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko heeft 2017 uitgeroepen tot het jaar van de wasabi die je trouwens met gember ook heel goed in de gin kunt doen: culinair journalist Jacques Hermus tes...

Mangiare! (NTR)

Fragment uit Mangiare!

Meesterpatissier en Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven over zijn tv-serie Brood; Jonah Freud maakt moeders lievelingseten; Chris Bajema op reportage in de keuken van zijn moederen de af...

Eet het hele beest, vindt Nel Schellekens (NTR)

Fragment uit Mangiare!

Kok Nel Schellekens is voorvechtster van het eten van het hele beest.Na sluiting van haar herberg in Winterswijk heeft zij tijd om in Mangaire! te vertellen over haar filosofie.Culinair journalist ...