Er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens.

De NPO app

Download

Landinwaarts

Landinwaarts

12 nov 2015 19:20

NTR • 25 min

Vandaag onder meer over de mensen die schoonmaken in het Rijksmuseum en de beroemde banketbakkersfamilie Holtkamp. Hoe maak je de lekkerste tompoucen van het land?

Voordat iedere ochtend de deuren van het Rijksmuseum opengaan voor het grote publiek, wordt er tussen half acht en negen in alle stilte al hard gewerkt. Dan worden het museum en alle topstukken heel precies schoongemaakt door een speciaal team van Beheer & Behoud. Dieuwertje Blok loopt een rondje mee. Petra Possel is op bezoek bij Jos en Koos Holtkamp, telgen uit de beroemde banketbakkersfamilie Holtkamp, die elke dag van het beste bladerdeeg, de smakelijkste room en het glanzendste fondant de lekkerste tompoucen van het land maken. Met eindelijk antwoord op de prangende vraag hoe een tompouce te eten zonder dat het een janboel wordt.

Landinwaarts >