Alles
In dit programma staat centraal wat fabrikanten ons als consumenten vertellen. Klopt het wat ze claimen en wat ze ons in reclames verkopen? Verslaggevers Teun van de Keuken, Sofie van den Enk, Daan Nieber, Ersin Kiris, Marijn Frank en Maarten Remmers nemen de telefoon ter hand en bellen er actief op los. Ze stellen simpele vragen en krijgen de meest verbazingwekkende antwoorden op food, non-food en nieuwsgerelateerde kwesties. Prikkelend, onderzoekend en vasthoudend. Keuringsdienst van Waarde: simpele vragen,verbazingwekkende antwoorden.nl
Bijna al het voedsel dat we kopen komt van hypermoderne productielijnen, maar op het schap in de winkel heet al het eten ambachtelijk. Het is ambachtelijk bereid, ambachtelijk gebakken, ambachtelijk gekruid. Wat is er precies ambachtelijk aan ambachtelijk? De Keuringsdienst gaat op zoek naar de nieuwe betekenis van een oud woord. Dinsdag 13 april 2004nl