Detectivenachtzonder carousel missed 1464093452

Zorg voor genoeg koffie in huis, want in de nacht van 4 op 5 juni kun je de hele nacht detectives van de KRO-NCRV kijken op NPO 2.

Om de Detectivemaand af te trappen, houdt de KRO-NCRV elk jaar een marathon. Op de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juni worden de hele nacht de spannendste detectives uitgezonden. 

Het publiek bepaalt wat er wordt uitgezonden. Van 19 mei tot 2 juni 12.00 uur kon er op deze pagina gestemd worden op de verschillende afleveringen. Het blijft tot het laatste moment geheim welke afleveringen hebben gewonnen. De uitzendingen komen niet online. 

                  Keuze A      Keuze B
Eerste ronde: 23.25 uur     MG 5392      MM18 Coopers Hill - ©all3media International & Bentley Productions (5)
    Lewis  
Midsomer Murders
    Seizoen 9: One for sorrow     Seizoen 18: The incident at Cooper Hill
    Terwijl Lewis de schijnbaar onmogelijke taak heeft om een lichaam te identificeren dat in een put werd teruggevonden, moet hij ook nog eens het hoofd bieden aan zijn nieuwe baas.     Felicity Ward rijdt 's nachts door het bos wanneer ze wordt verblind door een verschroeiend licht van een vliegend object. De volgende dag wordt haar auto verlaten gevonden langs de weg.
           
Tweede ronde: 00.55 uur   Silent Witness 02     Foyle's War 9 Ep2 - Images © Eleventh Hour Films ITV & Acorn Media (14)
    Silent Witness      Foyle's War
    Seizoen 17: Commodity      Seizoen 8: High Castle
    Isaac Dreyfuss' dagen als topsporter zijn geteld, als er een sekstape van hem naar buiten komt die hem in verband brengt met een brute moord op een vrouw. Het forensisch team duikt in deze zaak met hun nieuwe baas Thomas Chamberlain.     Als een professor vermoord wordt gevonden in een park in Londen, vraagt de Britse geheime dienst Christopher Foyle om hulp. Het slachtoffer blijkt als vertaler bij de processen van Neurenberg te werken.
           
Derde ronde: 02.40 uur   lackberg3      MG 0986 Anna Asp as Jenny Boden Ari Toivanen as Kari Mans Nathanaelson as Oskar Bergman and Peter Haber as Martin Beck Photo Baldur
    Camilla Läckberg's Fjällbacka Murders   Beck
    De zee geeft, de zee neemt     Seizoen 5: Kamer 302
    Erica treft fotograaf Stigge vermoord aan in zijn studio. Ze kan het niet laten om het onderzoek omtrent zijn dood nauwlettend te volgen. Terwijl de politie van Fjällbacka begint te twijfelen of Stigge wel zo'n lieve oude man is als iedereen altijd dacht, is Erica hen al een paar stappen voor.      Denise, een vrouw van 18 jaar, wordt dood gevonden in een hotelkamer in Stockholm. De kamer werd met de bankpas van een zekere Peter Ahre betaald. De man woont in een welgestelde buitenwijk. Als Gunvald en Oskar hem verhoren, vertelt hij dat zijn auto en portefeuille de nacht ervoor zijn gestolen. 
           
Vierde ronde: 04.05 uur 
  DSC 3770     08 012 61MB
    Candice Renoir   Death in Paradise
    Seizoen 1, aflevering 1     Seizoen 3: Rue Morgue
    Franse detective Candice Renoir heeft vier kinderen en is net gescheiden. Na tien jaar gaat ze weer aan het werk als teamleider bij de recherche in Zuid Frankrijk. Als hoofd van dit nieuwe team moet zij zich bewijzen als er een lijk wordt gevonden van een jonge vrouw.      Voormalig chirurg Emma Redding is overleden aan een overdosis pillen in het verzorgingshuis van Saint-Marie. Maar Goodman en zijn team geloven niet in zelfmoord. Nu Goodmans' ex-vrouw Sally op het eiland is, doet ze er alles aan om hem weer aan zich te binden.
Bedtijd: 05.00 uur