Secret 271115 102 3735 carousel missed 1496143263

Colin en Hazel zijn verliefd, maar getrouwd met een ander. Je ziet hun drastische oplossing exclusief online in The Secret bij de KRO-NCRV.

Colin en Hazel ontmoeten elkaar bij de baptistengemeente in 1990 in Noord-Ierland. Colin is vooraanstaand lid van de kerk, tandarts en getrouwd met Lesley. Hazel geeft les op de zondagschool en is getrouwd met Trevor. Colin en Hazel beginnen een affaire, die rampzalige gevolgen zal hebben. 

Scheiden is geen optie
Als de affaire aan het licht komt, worden niet alleen Colin en Hazel verbannen door de gemeenschap, ook hun echtgenoten worden aan vernederingen onderworpen. Colin en Hazel verzinnen dan een catastrofaal plan waardoor ze samen een leven kunnen beginnen. Is hun relatie daartegen bestand?

Waargebeurd verhaal
In deze vierdelige Ierse serie van ITV speelt James Nesbitt (The Missing, Cold Feet) horrortandarts Colin. Genevieve O'Reilly (The Honourable Woman, The last weekend) vertolkt de rol van Hazel. De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen in Castlerock, Noord-Ierland. 

Elke aflevering is steeds een week lang exclusief online vooruit te kijken op npo.nl/detectives. Het is nog niet bekend wanneer de serie op tv zal worden uitgezonden. 

Bekijk de trailer van The Secret op YouTube


The Secret, vanaf 31 mei wekelijks om 16.00 uur bij de KRO-NCRV op npo.nl/detectives