Detectives site carousel missed 1455277902

Alle detectives, detective-nieuws en -prijsvragen vind je voortaan op npo.nl/detectives.

Vanwege het gewijzigde beleid ten opzichte van themakanalen en themaportals, neemt de NPO afscheid van veel portals. Detectives blijft wel, maar verhuist naar npo.nl/detectives. 

Npo.nl/detectives
Op deze pagina vind je alle informatie over de detectives die de NPO uitzendt en kun je afleveringen kijken. Je vindt hier ook afleveringen die exclusief online worden aangeboden en natuurlijk zijn er nog steeds mooie prijzen te winnen met de maandelijkse prijsvragen.

Online gids en tv-gids
Zoals op de oude site staan in de online gids de detectives die nu te kijken zijn en die binnenkort online komen. Bij tv gids vind je een overzicht van de detectives die op tv worden uitgezonden. Onder nieuws staan alle artikelen met informatie over nieuwe series en prijsvragen.

NPO Plus
Nieuw is de rubriek Detectives op NPO Plus. Dit zijn series die exclusief te zien zijn op de betaalde dienst van de NPO. 

F.A.Q.
De KRO Detectives-app en het forum gaan helaas offline. De webonly-detectives zijn nu alleen te bekijken op npo.nl. Deze site is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Alle antwoorden kun je vinden bij de F.A.Q. en overige vragen kun je stellen op Facebook of via de site.