Grantchester season 2 high res img01 carousel missed 1496139416

Dominee Sidney Chambers wordt zelf gearresteerd in het tweede seizoen van Grantchester. De KRO-NCRV zendt de serie vanaf 14 mei uit op NPO 2.

Na een zonnige picknick met zijn beste vriend en rechercheur Geordie wordt dominee Sidney Chambers gearresteerd op verdenking van aanranding. Een meisje heeft in haar dagboek de misdaad beschreven. Als zij en haar dagboek daarna vermist raken, is het aan Sidney en Geordie om haar en de dader te zoeken en te bewijzen dat Sidney er niets mee te maken heeft. 

Op zoek naar liefde
In het tweede seizoen van Grantchester gaat Sidney niet alleen op zoek naar moordenaars, maar ook naar een geliefde. Nu Amanda getrouwd is, moet hij verder met zijn leven. Geordie en zijn vrouw stellen hem voor aan vrouw na vrouw, maar geen is goed genoeg. En dan is Amanda ineens terug in de stad. Is er toch nog hoop?

Uitzendschema
James Norton speelt de rol van Sidney. Hij is ook bekend van detectiveserie Happy Valley. Robson Green neemt de rol van detective Geordie Keating op zich. De laatste uitzending van het seizoen is een dubbele aflevering op 11 juni. Dit seizoen telt zes afleveringen in vijf uitzendingen, die na uitzending een week te bekijken zijn op npo.nl/detectives

Grantchester, vanaf zaterdag 14 mei tot en met 11 juni, wekelijks om 20.30 uur, KRO-NCRV, NPO 2