Dsc 3770 carousel missed 1496142171

Vanaf zaterdag 3 september lost Franse detective Candice Renoir weer elke week op verrassende wijze een moordzaak op bij de KRO-NCRV op NPO 2.

Candice Renoir woonde tien jaar lang in Singapore. Nu ligt ze in een scheiding en woont ze met haar kinderen in een rustig Frans havenstadje, waar ze voor het eerst in tijden weer aan het werk gaat als rechercheur en teamleider. 

Vastberaden
Haar ondergeschikten en baas zijn sceptisch, maar Candice is vastberaden in haar nieuwe baan. Als het lichaam van een vrouw wordt gevonden, is ze de enige die een dubbelleven vermoedt bij de op het oog nette moeder. 

Huis-tuin-en-keuken-verstand 
Candice Renoir weet met gezond verstand en pragmatisch denken de meest complexe zaken op te lossen. Ze is de enige die de tijd van overlijden weet te herleiden aan de hand van de bereidingstijd van kebab en niemand anders komt een moordenaar op het spoor door kennis van schoonmaakmiddelen.

Detectivemaand
Elke aflevering weet Candice op verrassende wijze een moord op te lossen, terwijl ze er ook nog een druk gezins- en liefdesleven op na houdt. De eerste vier afleveringen zijn in de Detectivemaand op NPO 2 uitgezonden, de laatste vier waren in die maand online vooruit te kijken. Deze worden nu op tv uitgezonden.

Candice Renoir, aflevering 5, zaterdag 3 september, 23.00 uur, KRO-NCRV, NPO 2
Candice Renoir, aflevering 6, zaterdag 10 september, 23.00 uur, KRO-NCRV, NPO 2
Candice Renoir, aflevering 7, zaterdag 17 september, 23.00 uur, KRO-NCRV, NPO 2
Candice Renoir, aflevering 8, zaterdag 24 september, 23.00 uur, KRO-NCRV, NPO 2