Letzte bulle  der  franzoesische adaption    staffel 02   folge 02 838409 carousel missed 1455611552

De Franse detective Falco raakt bij een schietpartij in een coma. De KRO-NCRV herhaalt in mei en juni beide seizoenen van Falco op NPO 1.

Alexandre Falco lijkt als politieman een glansrijke carrière voor zich te hebben. Als hij door een kogel in zijn hoofd geraakt wordt, raakt hij in een coma. Pas 22 jaar later komt hij weer bij bewustzijn en stelt hij vast dat zijn wereld drastisch is veranderd. Zijn vrouw Carole en dochter Pauline, intussen een volwassen vrouw, zijn van hem vervreemd.

Van wie kwam de kogel?
Ook de moderne opsporingstechnieken zijn niet te vergelijken met de manier waarop Falco altijd heeft gewerkt. Toch gaat hij weer aan het werk. In het tweede seizoen is hij vastbesloten het mysterie van zijn ongeluk te ontrafelen. Hij is geobsedeerd door de gedachte dat het zijn collega zou kunnen zijn die hem neerschoot.

Online en op tv
Vanaf 22 mei is Falco elke dag behalve zaterdags te zien op NPO 1. Elke aflevering is een week terug te kijken op npo.nl/detectives. In juni 2015 is het eerste seizoen en in januari 2016 het tweede seizoen uitgezonden. Nu worden de seizoenen direct na elkaar uitgezonden, het tweede seizoen begint op 29 mei. 

Falco, vanaf 22 mei dagelijks rond 00.30 uur, KRO-NCRV NPO 1