Secret 021115 101 243 carousel missed 1464700274

Colin en Hazel zijn verliefd, maar getrouwd met een ander. Je ziet hun drastische oplossing vanaf 22 oktober in The Secret bij de KRO-NCRV op NPO 2.

James Nesbitt was nog nooit zo griezelig. Hij speelt Colin, een man die in een strenggelovige gemeenschap in Noord-Ierland woont. Hij is tandarts, getrouwd met Lesley en heeft kinderen. Hij is zelfs voorganger bij de kerk, maar als hij Hazel leert kennen raakt hij stapelverliefd. 

Onmogelijke liefde
Hazel en hij beginnen een affaire, wat natuurlijk een schande is in de baptistische gemeenschap. Niet alleen zijzelf, ook hun echtgenoten worden aan vernederingen onderworpen. Scheidingen zijn uit den boze en Colin en Hazel komen tot de conclusie dat er maar één oplossing is.

Een rampzalig plan
Ze verzinnen een catastrofaal plan, waardoor ze eindelijk vrij kunnen zijn en samen een leven kunnen beginnen. Is hun relatie daartegen bestand? Komen ze ermee weg? 

Waargebeurd verhaal
Het is misschien moeilijk te geloven, maar The Secret is gebaseerd op ware gebeurtenissen die zich afspeelden in de jaren '90 in Castlerock, Noord-Ierland. James Nesbitt (The Missing, Cold Feet) speelt horrortandarts Colin. Genevieve O'Reilly (The Honourable Woman, The last weekend) vertolkt de rol van Hazel. De serie bestaat uit vier afleveringen, die na uitzending een week online te bekijken zijn. The Secret was in juni online vooruit te kijken op npo.nl/detectives.

The Secret, vanaf zaterdag 22 oktober wekelijks om 23.05 uur, NPO 2


Kijk hier seizoen 1 t/m 5 van Cold Feet met een jonge James Nesbitt!
Lees hier over seizoen 6 van Cold Feet, dat vanaf 28 oktober op NPO 3 te zien is.