Er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens.

De NPO app

Download

De Wilde Keuken

BOK

27 jan 2010 20:55

• 30 min

Serie reportages rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Wat vegetariërs niet willen weten. Eten ze kaas, dan is er vanzelf ook biefstuk bij. Eten ze geitenkaas, dan is er de bok.

Rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij op pad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggen kan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erg houden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroop gemaakt en hoe herken je een koekenpan?

De Wilde Keuken >