Alles
In de BZT Muziek Show strijden drie klassen tegen elkaar voor een plek in de BZT Band XXL. Ook worden de gekste en ontroerendste wensen vervuld. Presentatie: Pepijn Gunneweg & Jetske van den Elsen.nl

Rolschaatsen (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Sophie is gek op kunstrolschaatsen! Maar in haar woonplaats Nijmegen zit helemaal geen club! Sophie heeft een missie: aan heel Nederland laten zien hoe leuk kunstrolschaatsen is!

Haar rood verven - Deel 2 (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Misha en Noris laten hun haar rood verven, omdat ze willen weten hoe het staat! Het mag niet van de ouders, maar ze gaan ervoor! Zouden ze het verborgen kunnen houden?

Kunstrolschaatsen (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Sophie vindt kunstrolschaatsen super leuk, maar er is geen club in Nijmegen. Haar wens is samen met Sylvia Pistorius optreden om te laten zien dat kunstrolschaatsen een hele leuke sport is! Zo hoop...

Haar rood verven - Deel 1 (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Misha en Noris laten hun haar rood verven, omdat ze willen weten hoe het staat! Ze willen onherkenbaar in beeld komen, omdat het niet mag van hun ouders!

Gezonde snacks maken met vader - Deel 1 (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

De vader van Sanne heeft een hartstilstand gehad, daarna heeft hij een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Sindsdien moet hij op zijn voeding letten en mag alleen nog maar gezond eten. Als hij wil sn...

De Jongens tegen de Meiden - BZTunnel (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Het eerste onderdeel van de Jongens tegen de Meiden is de BZTunnel! Een spel met twee douchecabines, twee tunnels en vier deelnemers!

Gezonde snacks maken met vader - Deel 2 (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Vader van Sanne heeft in december een hartinfarct gehad waar hij gelukkig goed van is hersteld. Nu is hij op de gezonde toer en gaat samen met zijn dochter Sanne leren gezonde snacks te maken!

De Jongens tegen de Meiden - De Smeerpijp (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Het laatste spel: De Smeerpijp! Heb je het antwoord goed, komt er smurrie over je tegenspeler heen, heb je het fout dan wordt je zelf vies!