Alles
In dit programma staat centraal wat fabrikanten ons als consumenten vertellen. Klopt het wat ze claimen en wat ze ons in reclames verkopen? Verslaggevers Teun van de Keuken, Sofie van den Enk, Daan Nieber, Ersin Kiris, Marijn Frank en Maarten Remmers nemen de telefoon ter hand en bellen er actief op los. Ze stellen simpele vragen en krijgen de meest verbazingwekkende antwoorden op food, non-food en nieuwsgerelateerde kwesties. Prikkelend, onderzoekend en vasthoudend. Keuringsdienst van Waarde: simpele vragen,verbazingwekkende antwoorden.nl
Ralph de Kok is gepassioneerd barbecueër. Alles omtrent dit bijzondere kookgerei is voor hem geen geheim meer. Het is daarom ook niet zo vreemd dat hij in 2010 en 2013 is bekroond tot Nederlands Barbecuekampioen, waardoor hij bekend staat onder de titel ‘barbecuekoning’. Verder is hij Head Chef van het Europese Allstar Barbecue Team waarmee hij onlangs op de achtste plaats ter wereld is beland. Ondertussen barbecuet Ralph wereldwijd voor vele bekende en onbekende gasten in de meest uiteenlopende restaurants. Speciaal voor de Keuringsdienst van Waarde heeft De Kok enkele tips op een rijtje geplaatst zodat ook jij goed achter de barbecue kan staan. Hoe voorkom je dat de satéstokjes aanbranden? Hoe gebruikt je de indirecte barbecuemethode? En wat is de goede manier om de barbecue aan te steken? Leer het van de meester zelf.nl