Alles
Wat troost je als je verdrietig bent? Voor de een is dat een goed gesprek, voor de ander muziek en voor weer een ander de gedachte aan een weerzien na de dood. De titel van tv-programma 'Bakkie Troost' is veranderd in 'Ik mis je'.nl

Vincent Bijlo - Bakkie Troost (EO en IKON)

Fragment uit Vincent Bijlo

Cabaretier en schrijver Vincent Bijlo is blind en gaat in de eerste aflevering tastend op zoek naar de laatste rustplaats van zijn vader.

Joël Voordewind - Bakkie troost (EO)

Fragment uit Joël Voordewind

Annemiek Schrijver praat met Joël Voordewind bij het graf van zijn oom over de band die ze hadden samen, maar ook over de vele andere sterfgevallen die hij meemaakte tijdens zijn werk voor hulporga...

Hans Klok - Bakkie Troost (EO en IKON)

Fragment uit Hans Klok

Illusionist Hans Klok bezoekt het graf van zijn jonggestorven vader Klaas. Door zijn vader raakte hij gegrepen door het artiestenvak. In het hiernamaals hoopt hij naast Houdini zijn vader weer te o...

Sabine Uitslag - Bakkie Troost (EO en IKON)

Fragment uit Sabine Uitslag

Sabine Uitslag praat met Arjan Lock bij het graf van haar oma. Ze was toen zeven jaar oud en het was haar eerste confrontatie met het 'aardse gemis'.

Olga Commandeur - Bakkie Troost (EO en NOS)

Fragment uit Olga Commandeur

Olga Commandeur bezoekt het strooiveld waar haar ouders zijn uitgestrooid. Opvallend genoeg heeft ze intenser contact met haar ouders sinds ze zijn overleden.

Irene Moors - Bakkie Troost (EO en NOS)

Fragment uit Irene Moors

Arjan Lock praat met Irene Moors over het verlies van haar vader, nog niet zo lang geleden. Ze vertelt hoe ze afscheid van hem heeft genomen en hoe zij haar periode van rouw ervaart.

Schuldgevoel en onuitgesproken zaken - Bakkie Troost (EO en IKON)

Fragment uit Boris van der Ham verloor zijn ouders in een korte periode

Boris van der Ham verloor zijn ouders in een korte periode. Bij het graf van zijn vader vertelt Boris over zijn schuldgevoel en onuitgesproken zaken na het overlijden van zijn vader.