Kiezen tussen familie, loyaliteit en geld in de Nederlandse onderwereld. Penoza II is het vervolg op het eerste deel van de spannende misdaadserie op Nederland 3.

Penoza draait om hoofdpersoon Carmen van Walraven. Zij is de vrouw van een beruchte drugsbaron die in de eerste serie voor de ogen van haar jongste zoon wordt geliquideerd. Hierop besluit Carmen om de zaken van haar man over te nemen. Het is het begin van een beklemmende tocht door de Nederlandse onderwereld.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

De serie gaat verder waar de eerste reeks ophoudt. Een aantal van de hoofdpersonen zit achter slot en grendel. Van Carmen heeft niemand ooit meer iets vernomen. Iedereen gaat er dan ook vanuit dat zij een nieuw leven is begonnen, ergens in een exotisch oord. Maar de plek waar Carmen met haar drie kinderen een rustig bestaan probeert te leiden is dichterbij dan men denkt.

Nieuwe karakters
Naast de door Monic Hendrickx gespeelde Carmen zijn onder andere ook Fedja van Huet en Eric Corton te zien in Penoza. Alvast alle karakters leren kennen kan op penoza.kro.nl. De eerste serie van acht afleveringen is terug te kijken op Uitzending Gemist. 

Penoza II, vanaf 25 november, 20.25 uur, Nederland 3