dino show

Het allerbeste voetbal, de verste reizen en meest verbazingwekkende docu's. NPO 3 laat je weer de beste programma's zien. 

Veiligheidsgordel tijdens de Dino Show
Vanaf maandag 15 september is Jandino er weer met zijn Dino Show. Het allersnelste programma van de Nederlandse televisie. FC Kip, H.I.P. en heel veel andere gezellige typetjes en gasten!
> De Dino Show


De wereld over in 3 op reis

Floortje Dessing, Dennis Storm, Evi Hanssen, Geraldine Kemper en Chris Zegers laten je weer de meest opmerkelijke en mooiste plekken van de wereld zien. Vanaf zondag 7 september kan je weer inchecken.
> 3 op reis


Het allerbeste voetbal

Het allerbeste voetbal blijf je zien op NPO 3. Messi en Ronaldo in actie op de dinsdag- en woensdagavond in de Champions League. Natuurlijk ontbreekt landskampioen Ajax ook niet in het kampioenenbal. 
> Champions League 


Goudzoekers in Suriname in Atlas

In het tweede seizoen van Atlas wordt opnieuw een avontuurlijke tocht ondernomen door een groep bekende Nederlanders. Dit keer treden de deelnemers elke maandagavond in de voetsporen van de goudzoekers van Suriname.
> Atlas 


Terug naar de roots in De Zomer voorbij

De Zomer Voorbij gaat vanaf 3 september terug naar haar roots: de camping. Niks geen luxe villa’s meer met mooie zwembaden, maar gewoon weer op de teenslippers met een toiletrolletje onder de arm naar het douchegebouw.
> De Zomer voorbij