Tijdens het FIFA WK Voetbal in Brazilië zendt de NOS dagelijks van 17.30 uur tot middernacht het avondprogramma Studio Brasil uit. In het programma wordt vooruitgeblikt en nagepraat over wedstrijden.

------------------------------------- Ga naar de special over het FIFA WK Voetbal -------------------------------------

Studio Brasil begint donderdag, dezelfde dag als de eerste WK-wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië. Vanaf vrijdag, de dag dat Oranje zijn eerste wedstrijd speelt, is het avondvullende programma opgedeeld in vier delen, waarbij tussendoor wedstrijden worden gespeeld.

ANP-27308270

Presentators
Dione de Graaff, Gert van ’t Hof en Jeroen Stomphorst presenteren het vroege én late deel van Studio Brasil. Henry Schut en Hugo Borst doen dit op prime time. In hun huiskamer in Hilversum gaan Henri en Hugo er met een aantal prominente gasten van binnen en buiten de voetbalwereld eens goed voor zitten, zoals Jan Smit, Guus Meeuwis en de schaatsbroertjes Mulder. Ze kijken samen voetbal en bespreken de eerste, tweede én de spreekwoordelijke derde helft. Onderdeel van het programma is het FIFA WK Voetbal Journaal.

Tussendoor
Tussen de vier delen van Studio Brasil door wordt er gevoetbald. Alle wedstrijden zijn live te zien op Nederland 1 en via npo.nl.

Studio Brasil, elke dag van 17.25 uur tot middernacht, NOS, Nederland 1


Live naar Nederland 1 kijken via npo.nl
Ga naar de special over het FIFA WK Voetbal