Afgelopen zaterdag is het WK hockey in Den Haag van start gegaan. Nederland won zijn eerste groepswedstrijd overtuigend met 3-1 van Argentinië. Dinsdag nemen de hockeymannen het op tegen Zuid-Korea, live op Nederland 3 en via npo.nl.

Van 31 mei tot 15 juni vindt in het Hockeypark in Den Haag het Hockey World Cup plaats. De NOS doet op Nederland 3 live verslag van de wedstrijden van de Nederlandse hockeymannen en -vrouwen. Ook op Nederland 1 wordt rechtstreeks verslag gedaan van hockeywedstrijden.

hockey

Dinsdag 3 juni
Na de overwinning op Argentinië wacht dinsdag voor Oranje alweer de tweede wedstrijd in poule B. Tegenstander is Zuid-Korea. De wedstrijd begint om 19.45 uur, de voorbeschouwing start vijftien minuten eerder. Kan Oranje de goede koers voortzetten? Dinsdagmiddag is het eerst de beurt aan Duitsland en Argentinië, die bij Nederland in de groep zitten.

Donderdag 5 juni
Ook de wedstrijden van de Nederlandse hockeyvrouwen worden live uitgezonden op Nederland 3. De eerstvolgende wedstrijd is donderdag om 19.45 uur. Die dag wordt ook het duel tussen de mannen van België en Australië uitgezonden.

Dinsdag 3 juni, Studio Sport, Duitsland - Argentinië, mannen, NOS, 15.45 uur, Nederland 1
Dinsdag 3 juni, Studio Sport, Nederland - Zuid-Korea, mannen, NOS, 19.30 uur, Nederland 3
Donderdag 5 juni, Studio Sport, België - Australië, mannen, NOS, 15.45 uur, Nederland 1
Donderdag 5 juni, Studio Sport, Nieuw-Zeeland - Nederland, vrouwen, 19.30 uur, Nederland 3


Dossier WK hockey op NOS.nl
Programma WK hockey
Live naar Nederland 3 kijken via npo.nl
Live naar Nederland 1 kijken via npo.nl