Wie is de mol 2015 carousel missed 1425393514

Een nieuw jaar, een nieuwe mol. Dit jaar zijn de kandidaten in Sri Lanka om alle bloedstollende, spectaculaire en ingewikkelde opdrachten uit te voeren. Wie is de Mol? Wie is een nepmol? Wie wint de pot? Vanaf 1 januari om 20.20 uur kun je weer verslaafd raken aan Wie is de Mol?

Tien kandidaten zijn afgereisd naar Sri Lanka. Dit eiland biedt met bergen, kustvlaktes, bossen en oude heiligdommen weer genoeg mooie gelegenheden voor bijzondere opdrachten. De kandidaten moeten tijdens die opdrachten zo veel mogelijk geld zien te verzamelen voor de pot. De mol moet dat juist zien te voorkomen.


Het spel

Het is een spel van in stressbestendigheid, inzicht, uithoudingsvermogen en bovenal van mensenkennis. De kandidaat die uiteindelijk raadt wie de saboteur in het spel was, wint de pot.

Deelnemers

Dit jaar zijn de deelnemers Chris Zegers, Ajouad El Miloudi, Carolina Dijkhuizen, Evelien Bosch, Margriet van der Linden, Marlijn Weerdenburg, Martine Sandifort, Pieter Derks, Rik van de Westelaken en Viktor Brand. Lees alles over de deelnemers op de site van de AVROTROS.

Moltalk live op npo.nl

Direct na de uitzending beschouwt de AVROTROS de eerste aflevering van Wie is de Mol? na in het online tv-programma Moltalk. Mis niets en kijk op www.npo.nl/moltalk.

Lees alles over de deelnemers op de site van de Wie is de Mol?