Wie is de mol 2015 carousel missed 1425393514

Ben jij benieuwd naar de spannendste en meest ontroerende beelden uit de geschiedenis van Wie is de Mol? En wil je vast kennismaken met de kandidaten van het komende seizoen? Kijk dan dinsdag bij AVROTROS op NPO 3 naar de special Niets is wat het lijkt.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? nodigt Art Rooijakkers oud-kandidaten en mollen uit 14 seizoenen uit. Zij vertellen openhartig hoe zij het spel gespeeld hebben. Wat was hun tactiek? Hoe hebben zij in een moeras van wantrouwen gewonnen? Speelden ze eerlijk en fanatiek of waren ze juist een nepmol? Maakten ze misbruik van net gesmede vriendschappen en met wie gingen ze een verbond aan?

Mol-training

Verder krijgen liefhebbers van Wie is de Mol? een primeur. Tijdens deze uitzending worden unieke en nooit eerder vertoonde beelden van de training uitgezonden die de mol krijgt voordat de opnames starten. Ook kan je voor het eerst kennismaken met de tien nieuwe spelers van het vijftiende seizoen, dat op donderdag 1 januari van start gaat. Ten slotte doen de oud-kandidaten en mollen een voorspelling wie de mol van dit seizoen  is.

Mensenkennis

De opdrachten van het 15de seizoen zijn opnieuw spectaculair, angstaanjagend en ontroerend. De kandidaten hebben al hun inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis nodig om de mol in hun midden te ontmaskeren. Want de mol is er natuurlijk net als altijd op uit om verwarring te zaaien en opdrachten te saboteren, zodat er geen geld wordt verdiend voor de pot.

Wie is de Mol? Niets is wat het lijkt, dinsdag 16 december, 21.55 uur, AVROTROS, NPO 3
Wie is de Mol?, vanaf 1 januari elke donderdag, 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1


Naar de website van Wie is de Mol?
Kijk de WIDM-special Niets is wat het lijkt live op npo.nl
Kijk seizoen 14 Wie is de Mol? terug op npo.nl