Artje carousel missed 1421846876

In het alweer vijftiende seizoen van Wie is de Mol? reizen tien bekende Nederlanders naar Sri Lanka. Daar voeren ze opdrachten uit om geld voor de pot te verdienen, maar de mol in hun midden saboteert de boel.

Voor Ajouad El Miloudi, Carolina Dijkhuizen, Chris Zegers, Evelien Bosch, Margriet van der Linden, Marlijn Weerdenburg, Martine Sandifort, Pieter Derks, Rick van de Westelaken en Viktor Brand begon drie weken geleden het avontuur in Sri Lanka. Inmiddels hebben twee kandidaten al afscheid moeten nemen. ZWie is de volgende die zijn koffers kan pakken

De overgebleven kandidaten hebben de drukke stad verlaten. Tot ergernis van de groep trekt Ajouad volledig zijn eigen plan en Chris voelt zich niet serieus genomen. In een nieuwe aflevering weer mollenstreken, misschien vrijstellingen en wellicht jokers?

Moltalk
Na elke uitzending bespreken Vivienne van den Assem en Patrick Martens de afgelopen aflevering tijdens Moltalk. Welke kandidaten hebben gemold? Oud-kandidaten in de studio spreken hun verdenkingen uit en er wordt gekeken wie de kijker thuis verdenkt. Naast exclussief beeldmateriaal komen theorieën en hints voorbij. Gebruik #Moltalk op twitter om thuis mee te praten.


Kijk Wie is de Mol? terug
Ga naar de website van Wie is de Mol?