In wereldstad HongKong heeft Wie is de Mol? dit jaar weer heel wat in petto voor de kandidaten. De BN’ers van het veertiende seizoen zijn: Aaf Brandt Corstius, Daphne Bunskoek, Freek Bartels, Jan-Willem Roodbeen, Jennifer Hoffman, Maurice Lede, Owen Schumacher, Sofie van den Enk, Susan Visser en Tygo Gernandt.Vanaf 2 januari is MolTalk iedere donderdag live te zien via wieisdemol.avro.nl, voorafgaand aan de tv-uitzending en meteen daarna. Tijdens deze speciale voor- en nabeschouwing van het AVRO-programma Wie is de Mol?, schuift Kees Tol aan als sidekick van presentator Arjen Lubach. Vanaf een geheime locatie in Amsterdam bespreken Lubach en Tol, samen met de kijkers en oud Molkandidaten, alles over de uitzendingen, complotten en theorieën van het nieuwe seizoen. Als oud-Mol weet Kees Tol, die bij MolTalk wekelijks aanschuift vanaf 9 januari, als geen ander waar je op moet letten.Online
Wie is de Mol? heeft al jaren een zeer grote groep trouwe fans. Deze community, die ook wel ‘Molloten’ worden genoemd, is online goed vertegenwoordigd. Via Facebook en Twitter worden respectievelijk meer dan 150 duizend en een kleine 120 duizend fans bereikt. Op wieisdemol.avro.nl zijn, behalve extra interviews en beelden van de uitzendingen, alle 13 series te bekijken.

WIDM APP
Verder kunnen echte liefhebbers samen met anderen de jacht op de Mol openen via de speciaal ontwikkelde app. Je kunt meespelen in poules of deze zelf aanmaken. Wekelijks komen er vragen voorbij die gaan over de komende aflevering. Deze vragen kunnen gedurende de hele week worden beantwoord. Centraal staat natuurlijk de vraag: Wie is de Mol?. Voorspel als beste het verloop van het spel, houd in de gaten hoe de andere spelers het doen en word winnaar in jouw poule(s). Naast de eeuwige roem binnen jouw vriendengroep, is er ook een superprijs te winnen. Eindig je namelijk in de top 10 van alle spelers, dan maak je kans om mee op reis te gaan en de opnames van aflevering 1 van seizoen 15 bij te wonen.

13 jaar Wie is de Mol?
In '13 jaar Wie is de Mol? - Niets is wat het lijkt' blikten oud-kandidaten en mollen terug op dertien jaar 'Wie is de Mol?'.  De beste, mooiste én ontroerendste opdrachten, vriendschappen, verraad, mindfucks, mislukkingen en triomf zijn slechts enkele ingrediënten van het recept waarmee 'Wie is de Mol?' in 2013 de Gouden Televizier-Ring won.Wie is de Mol?, vanaf donderdag 2 januari om 20.30 uur bij de AVRO op Nederland 1.