Krijgen we een Spaans feestje tijdens de finale? Chelsea en Bayern München kunnen nog roet in het eten gooien. Deze week de returns in de halve finale van de Champions League. Twee dagen het allerbeste voetbal en dat zie je op Nederland 3. 

In Bernabeu was een vlijmscherpe uitval van Real Madrid in de eerste helft goed voor de eindstand. Bayern München was de ploeg met balbezit, maar kwam niet door de Spaanse defensie. De afgelopen drie jaar was voor Real Madrid de halve finale steeds het eindstation. Mocht het de Duitsers lukken de achterstand weg te poetsen gaan zij voor de derde maal op rij naar de eindstrijd. 

Mourinho tegen Simeone
Woensdag staan Chelsea en Atlético Madrid tegenover elkaar. De heenwedstrijd was niet van hoogstaand niveau en eindigde in dezelfde stand als waarmee hij was begonnen. In Londen ontvangt de ploeg van Mourinho de Spaanse koploper Atlético Madrid. Wat er ook gebeurt, er zal een ploeg als winnaar van het veld stappen en richting de finale gaan. 

Kijken, luisteren en streamen
De halve finales van de Champions League zie je van de eerste tot de laatste minuut op Nederland 3. Naast je tv is een verslag van de wedstrijd ook te volgen op Radio 1. Zit je even niet voor je tv, dan kan je de wedstrijd op tablet en mobiel ook bekijken op npo.nl.

Champions League, dinsdag en woensdag, 20.15 uur, Nederland 3