Films op npo 3 kill bill 1 carousel missed 1462354881

De zwangere huurmoordenares The Bride overleeft ternauwernood een aanslag, maar ze ligt wel in coma. Als ze na vier jaar bijkomt, is ze uit op wraak en wil ze het liefst de verantwoordelijke bendeleden een voor een vermoorden.

De actiefilm Kill Bill 1 is het eerste deel van de tweedelige filmserie Kill Bill, uitgezonden op NPO 3. Het eerste deel zie je vrijdagavond 13 maart en het tweede deel een week later op vrijdag 20 maart.

Neergeschoten op bruiloft
Beatrix Kiddo, gespeeld door Uma Thurman, is lange tijd lid van The Deadly Vipers Assanination Squad, een groep huurmoordenaars onder leiding van Bill. Als Beatrix, ofwel The Bride, zwanger raakte van Bill, besluit ze naar Texas te vluchten. Daar is Bill echter niet gediend. Op de dag dat Beatrix met haar nieuwe geliefde wil trouwen, wordt zij samen met alle aanwezigen op de bruiloft neergeschoten. 

Uit op wraak
De zwangere The Bride verliest door de aanslag behalve vier jaar van haar leven ook haar baby. Verdriet slaat al snel om in woede; The Bride zal en moet wraak nemen op Bill. Weet zij in haar meedogenloze missie te slagen? Quentin Tarantino is de regisseur.

Kill Bill 1, vrijdag 13 maart, 22.00 uur, BNN, NPO 3
Kill Bill 2, vrijdag 20 maart, 22.00 uur, BNN, NPO 3


Ga naar de filmspecial op npo3.nl/films