Anp 28260060 carousel missed 1458296195

Dafne Schippers en Sifan Hassan gaan dit weekend in Amerika op jacht naar goud tijdens het WK Atletiek Indoor. Volg de wedstrijden live via televisie en internet.

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart is Portland in de Amerikaanse staat Oregon het toneel van het WK Atletiek Indoor. Dafne Schippers en Sifan Hassan zijn er favoriet en gaan op respectievelijk de 60 en de 1500 meter op jacht naar het eremetaal.

Tv en internet
Door het tijdsverschil vinden de wedstrijden plaats op voor de Nederlandse kijker ongebruikelijke tijdstippen, maar op televisie en op internet via nos.nl en npo.nl is dit sportevenement toch rechtstreeks te volgen.

Hassan en Schippers
Zaterdagmiddag komt de NOS in Studio Sport vanaf 14.30 uur op NPO 1 en npo.nl met een uitgebreide samenvatting van de wedstrijden van vrijdag. Vanaf 18.35 uur zijn de wedstrijden te volgen via een live-stream op nos.nl. De meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar zaterdagnacht, wanneer Hassan en Schippers in actie komen. Vanaf 00.05 uur is op NPO 1 en npo.nl een samenvatting te zien van de series. De finales van hun nummers zijn gepland om respectievelijk 02.15 uur en 03.50 uur.

Zondagavond zijn de wedstrijden weer te volgen via een live-stream op nos.nl. Vanaf 23.25 uur volgt op NPO 3 en npo.nl een terugblik op alle wedstrijden van die dag.


Meer informatie en complete programma WK Atletiek Indoor bij de NOS