Gouden televizier ring art jan carousel missed 1476195425

Het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala wordt op donderdag 13 oktober live uitgezonden vanuit de Heineken Music Hall in Amsterdam en is te zien bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1.

Welk programma is het meest populair bij het publiek en wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2016? En welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? 

En de Gouden Televizier-Ring gaat naar...
Presentatoren Art Rooijakkers en Jan Smit reiken de Gouden Televizier-Ring uit. Floortje naar het einde van de wereldPenoza en Geer & Goor: zoeken een hobby! zijn de drie programma’s die de meeste stemmen kregen van het Nederlandse publiek en maken kans op de Televizier-Ring.

Zilveren Televizier-Ster beste presentator
Topsprinter Churandy Martina reikt een Zilveren Televizier-Ster uit voor beste presentator. Art Rooijakkers, Humberto Tan en Johnny de Mol maken kans op deze felbegeerde prijs.

Zilveren Televizier-Ster Acteur
In de nieuwe categorie beste acteur in een Nederlandse televisieserie zijn Achmed Akkabi, Thom Hoffman en Victor Reinier genomineerd. Wie van deze drie krijgt de meeste stemmen en mag Famke Janssen kussen bij het in ontvangst nemen van de Zilveren Televizier-Ster?

Interviews vanaf de rode loper
Om 19.58 uur zendt NPO 1 een liveverslag uit vanaf de rode loper bij de HMH in Amsterdam waar de genomineerden arriveren.

Backstage met Barend
3FM-DJ Barend van Deelen is vanaf 17.00 uur te volgen via Snapchat @televizierring. Barend begint op de rode loper, maar hij gaat ook backstage en snapt vanaf de afterparty.

Barend snapchat

Breng je stem uit!
De teller staat weer op nul. Je kunt donderdagavond vanaf 20.30 uur je stem uitbrengen tijdens de live uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala. Ga naar avrotros.nl/live om op jouw favoriet te stemmen.