Lukt het Esther om de familie De Winter in chaotische en roerige tijden bij elkaar te houden? De verwikkelingen binnen het familiebedrijf zijn vanaf 27 oktober weer te volgen in het derde seizoen van Bloedverwanten bij de AVROTROS op NPO 1.

Het begon allemaal met opa Bennie, die in de oorlog geld in bewaring nam van Joodse zakenmannen.  Toen zij niet terug kwamen, gebruikte hij het  geld om De Winter Flowers op te richten. Aan het het eind van zijn leven biecht hij dit op aan zijn dochter, Esther. Zij denkt zijn enige erfgename te zijn, maar in werkelijkheid heeft ze nog een halfzus, Eva. Na haar vaders dood verschijnt zij ineens ten tonele, en krijgt ze ook een plek in het familiebedrijf. 


Drama in de familie
In het derde seizoen van de dramaserie geniet Anton van zijn vervroegde pensioen. De dames Esther, Eva en Fien zijn nu de directeuren. Ze staan totaal niet op één lijn en hebben alle drie een verborgen agenda. Tot overmaat van ramp wordt de familie opgeschrikt door een groot drama. Esther probeert de familie wanhopig bij elkaar te houden. 

Nieuwe castleden
De cast krijgt er een paar namen bij dit seizoen. Egbert Jan Weeber, Kay Greidanus, Margo Dames, Rick Engelkes en Noortje Herlaar vullen de hoofdcast aan. De vaste cast bestaat uit Henriëtte Tol (Esther), Derek de Lint (Anton), Saskia Temmink (Iris), Eelco Smits (Thomas), Pierre Bokma (Ronald Mok), Tanja Jess (Fien), Yvonne van den Hurk (Eva), Sylvia Hoeks (Antje), Victoria Koblenko (Laura), Teun Luijkx (Boris), Khaldoun Elmecky (Youssef), Mike Libanon (Ron), Roos Ouwehand (Mylene) en Jorrit Ruijs (Wouter).

Bloedverwanten, vanaf maandag 27 oktober, 22.00 uur, AVROTROS, NPO 1


Eerdere afleveringen van Bloedverwanten terugkijken
Ga naar de website van Bloedverwanten