Uitzending Gemist is verhuisd. De website stopt niet, maar krijgt een nieuw thuis. Vanaf nu vind je het uitgebreide aanbod van programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep op npo.nl.

Op npo.nl kijk je niet alleen programma’s terug, je vindt er ook een tv-gids en het is mogelijk om live te kijken en luisteren naar de publieke zenders. Met een persoonlijk account kun je jouw favoriete programma’s opslaan, zodat je deze later terug kunt kijken. Ook is het hiermee mogelijk om tips te ontvangen van je vrienden uit sociale netwerken. Al deze diensten worden niet gedekt met de naam Uitzending Gemist.

Wanneer je npo.nl voor het eerst bezoekt, zie je dat de website iets anders is vormgegeven dan Uitzendinggemist.nl. De vertrouwde etalage van Uitzendinggemist.nl vind je door te klikken op Uitzending Gemist in het menu. Ben je op zoek naar programma’s in genres of van specifieke omroepen en regionale omroepen? Dan gebruik je de zoekpagina’s of de pagina A-Z. We wensen je veel plezier op npo.nl.


Hoe vind ik programma's op npo.nl?

Via de zoekbalk op npo.nl (rechtsboven) zijn programma's gemakkelijk terug te vinden. Type de naam van het programma in en vind het programma. Ook via de pagina's Gids en A-Z vind je je favoriete programma's terug. Wil je liever tips van de redactie krijgen? Op de pagina Uitzending Gemist worden dagelijks kijktips samengesteld.

de-beste-singer


Hoe zoek ik op datum?

Via de gids op npo.nl zie je welke programma's vandaag en de komende dagen op televisie zijn en welke programma's de afgelopen dagen zijn uitgezonden. Maak linksboven een keuze voor een dag en eventueel genre, switch tussen Net Gemist, Nu & Straks en Avond en bepaal rechtsboven of je een liggende of staande gids wilt. Via de pijltjes ga je per dag terug en vooruit in de tijd.

gids


Vragen over npo.nl? Kijk op help.npo.nl
Live naar de publieke televisienetten kijken
Live naar de publieke radiozenders luisteren
De pagina Uitzending Gemist op npo.nl
De gids op npo.nl