3393552321 carousel missed 1428059001

In Valerio International bezoekt Valerio Zeno succesvolle Nederlanders die wonen en werken in het buitenland. Afgelopen maandag ontmoette Valerio K3-zangeres Josje Huisman en kiteboarder Ruben Lenten.

Van Kaapstad naar New York, vliegtuig in en vliegtuig uit; in het nieuwe BNN-programma Valerio International op NPO 3 gaat Valerio op bezoek bij jonge landgenoten die wonen en werken in het buitenland. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal erg succesvol in hun werk.

Op stap met Josje Huisman en Ruben Lenten
In de vorige aflevering, hierboven terug te kijken, bracht Valerio een bezoek aan kiteboarder Ruben Lenten in het zomerse Kaapstad. Daar liet de atleet tijdens het grootste kiteboard-evenement ter wereld laat zien waarom hij bekend staat als Master of Extreme. Dichter bij huis ontmoette hij zangeres Josje Huisman, de blonde schone van K3 die Amsterdam vijf jaar geleden verruilde voor Antwerpen.

Volgende aflevering in Hongkong en New York
Valerio reist af naar Hongkong, waar hoofd pâtissière Marike van Beurden al jaren hoge ogen gooit met het bereiden van de meest prachtige desserts in het met 2 Michelinsterren bekroonde restaurant Caprice. In de Verenigde Staten bezoekt Valerio Amerika-correspondent Erik Mouthaan. Hij laat Valerio zien hoe het is om het nieuws te verslaan vanuit New York.

Valerio International, elke maandag, 21.30 uur, BNN, NPO 3


Meer nieuwe programma's op NPO 3