Down voor dummies ii carousel missed 1471953771

Hoe is het om het syndroom van Down te hebben? En hoe ziet het liefdesleven van iemand met Down eruit? Chris Zegers zoekt antwoorden in Down voor Dummies, vanaf donderdag te zien bij BNN op NPO 1.

Het tweede seizoen van Down voor Dummies wordt gepresenteerd door Chris Zegers. Hij volgt Britt, Sophie, Tobias en Sjoerd, vier jongeren met het syndroom van Down. In dit seizoen staat het thema ‘Liefde’ centraal.

Op zoek naar de ware
Britt, Sophie, Tobias en Sjoerd nemen Chris mee in hun leven en delen open en eerlijk alles over hun zoektocht naar zelfstandigheid, hun ambities en hun liefdesleven. Twee van hen zijn vrijgezel, de andere twee hebben een relatie. Hoe gaan zij op zoek naar de ware, en welke rol speelt Down hierbij?

Chris Zegers neemt stokje over van Barry Atsma
Vorig seizoen volgde Barry Atsma het leven van Britt, Sara en Liza, drie meiden met Down. Chris Zegers neemt dit seizoen het stokje van hem over. Down voor Dummies is het eerste programma dat hij presenteert dat niets met reizen te maken heeft. ‘Een nieuwe ervaring en zeker een verrijking,’ noemt hij het. ‘Ik vind het geweldig om Britt, Sophie, Tobias en Sjoerd steeds beter te leren kennen en ik denk dat de kijkers ze ook heel snel in hun hart zullen sluiten.’


Down voor Dummies, donderdag 29 oktober, 22.15 uur, BNN, NPO 1


Bekijk hier alle afleveringen van Down voor Dummies