8mrt foto remco campert 3   copyright roy borghouts carousel missed 1425839421

In verband met de Boekenweek was er afgelopen zondag op NPO 2 een extra ingelaste uitzending van College Tour. Daarin was schrijver en dichter Remco Campert te gast. Afgelopen vrijdag al kreeg presentator Twan Huys bezoek van de Twentse cabaretier Herman Finkers. Beide afleveringen zijn op deze pagina terug te kijken.

In College Tour, elke vrijdag te zien bij de NTR op NPO 3, vragen studenten samen met Huys bekende mensen het hemd van het lijf. 

Vrijdag in College Tour: Herman Finkers

Met zijn Twentse accent en droge gevoel voor humor weet Herman Finkers al sinds eind jaren zeventig iedereen in te pakken. Na een onderbreking vanwege ziekte is hij sinds 2007 weer op het podium te vinden. Onlangs maakte de Tukker bekend dat hij de oudejaarsconference van 2015 voor de VARA gaat maken.

Zondag in College Tour: Remco Campert

Zijn wekelijkse column in de Volkskrant weet menig lezer te ontroeren. Niet voor niets is het omvangrijke oeuvre van schrijver en dichter Remco Campert vaak bekroond. Weet hij de studenten van antwoorden op hun vragen te voorzien? Zelf maakte hij zijn school nooit af, omdat hij besloot schrijver te worden.

College Tour: Herman Finkers, vrijdag 6 maart, 20.25 uur, NTR, NPO 3
College Tour: Remco Campert, vrijdag 8 maart, 21.05 uur, NTR, NPO 2


Alles van College Tour terugkijken