Trijntje oosterhuis songfestival carousel missed 1469538544

Nog twee weken en dan vertegenwoordigt Trijntje Oosterhuis Nederland op het Eurovisie Songfestival in Wenen. Maar voordat ze naar Oostenrijk vertrekt, is ze donderdag eerst nog te gast bij Cornald Maas van het AVROTROS-programma Opium op NPO 2.

Op dinsdag 19 mei is de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival, waar Nederland aan meedoet. Trijntje en Cornald blikken alvast vooruit. Wat zijn haar verwachtingen? Wie zijn de concurrenten? En hoe gaat de zangeres om met druk?

Alles over het Songfestival op npo.nl

Een vooruit- én terugblik 
Trijntje brengt in Wenen het nummer Walk Along ten gehore. Maakt ze een kans op een plek in de finale of zelfs de eindoverwinning? Behalve Trijntje zelf, geven ook presentator Tijl Beckand, zanger Jamai Loman en NPO 3FM-dj Annemieke Schollaardt hun visie. Daarnaast duiken ze in de geschiedenis van het grootste muziekevenement ter wereld. 

Cultuur op NPO 2
Het programma Opium, live vanuit VondelCS in Amsterdam, is elke donderdagavond te zien op NPO 2. Cornald Maas praat je wekelijks bij over de laatste gebeurtenissen in de wereld van kunst en cultuur.

Opium, donderdag 7 mei, 21.10 uur, AVROTROS, NPO 2
Songfestival, 19 mei, 21 mei en 23 mei, 21.00 uur, AVROTROS, NPO 1


Alles over het Songfestival op npo.nl
Ga naar de website van Opium