Foto dokter corrie   copyright jean pierre heijmans carousel missed 1461151612

Hoe belangrijk is een gezond seksleven? Dinsdag in Tijd voor MAX schuiven onder andere sekszorgverlener Boann van der Zee en televisiedokter Corrie, gespeeld door Martine Sandifort, aan tafel bij presentators Martine van Os en Sybrand Niessen.

Het Omroep MAX-programma Tijd voor MAX, iedere werkdag om 17.40 uur te zien op NPO 2, behandelt actuele thema's die spelen bij senioren. Deze keer gaat het over een gezond seksleven.

Sekszorgverlener schiet te hulp
Ouderdom of fysieke ongemakken kunnen een gezond seksleven in de weg staan. Sekszorgverlener- en coach Boann van der Zee helpt mensen weer een gezond seksleven te hebben. Daarnaast is ook Martine Sandifort te gast. Zij vertelt over haar programma De Dokter Corrie Show, dat afgelopen zondag weer begon op NPO Zapp. In de eerste aflevering ging het over zoenen.

Politicoloog Peter Castenmiller aan tafel
Behalve voor seks, heeft Tijd voor MAX dinsdag ook aandacht voor de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag. Politicoloog Peter Castenmiller is uitgenodigd en vertelt over het werk van de provincies. Hoe belangrijk zijn provincies eigenlijk voor burgers?

Tijd voor MAX, dinsdag 17 maart, 17.40 uur, Omroep MAX, NPO 2


Alles van Tijd voor MAX op npo.nl