Fms10.01wolfseneva carousel missed 1438348633

Lukt het Wolfs en Eva de draad op te pakken? Het tiende seizoen van Flikken Maastricht zie je vrijdag bij de AVROTROS op NPO 1.

Aan het eind van het vorige seizoen besloot Wolfs toch in Maastricht te blijven. Lukt het hem en Eva om de draad weer op te pakken? Het zal niet gemakkelijk worden dit seizoen. Eva wordt aangesteld om Officier van Justitie Jens Bols te bewaken. Als er een aanslag op zijn leven wordt gepleegd, moeten ze onderduiken. 

Dochter in levensgevaar
Fleur, de dochter van Wolfs, zit in de gevangenis. Als haar identiteit uitlekt, wordt ze bedreigd. Wolfs probeert haar overgeplaatst te krijgen, maar krijgt daarin niet de hulp die hij nodig heeft. Hij neemt het heft in eigen handen, met alle gevolgen van dien.

Honderd afleveringen vol spanning
Op 2 oktober wordt de honderdste aflevering uitgezonden. In dit seizoen zijn gastrollen voor Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell, Tim Haars en Willem Voogd. Uiteraard zijn ook de vertrouwde castleden er weer: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel en Ria Eimers. 

Flikken Maastricht, vanaf 28 augustus, elke vrijdag om 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1


Ga naar de site van Flikken Maastricht
Bekijk het overzicht van de Nederlandse dramaseries bij de NPO