Janslagter 2 carousel missed 1444650690

Omroep MAX bestaat deze week tien jaar. In Tijd voor MAX wordt maandag om 17.40 uur het startsein gegeven voor de festiviteiten rond de verjaardag.

Alle presentatoren van de omroep verzamelen zich voor de gelegenheid in Tijd voor MAX. Oprichter Jan Slagter mag natuurlijk ook niet ontbreken in het programma dat in het teken staat van tien jaar Omroep MAX.

Overal feest
De hele week besteden programma's van MAX op televisie en radio aandacht aan het jubileum met terugblikken op het afgelopen decennium. Zowel Hallo Nederland, Tijd voor MAX en Tijd voor Meldpunt! op televisie als Wekker-Wakker!, TinekeShow en Twee Dingen op de radio zijn in de feeststemming. Ook kan je op de site van Omroep MAX stemmen op je favoriete radiofragment en vanaf maandagavond ook op je favoriete televisiefragment.

MAX-band
De presentatoren blijken niet alleen talent te hebben voor presenteren, ook muzikaal gaat het ze goed af. Speciaal voor de gelegenheid is een MAX-band samengesteld, met Ron Brandsteder, Tuffie Vos en Manuëla Kemp onder leiding van Jan Rietman. Vrijdag geven zij een spetterend optreden in de TinekeShow op NPO Radio 5.

Tijd voor MAX - 10 jaar MAX, maandag 12 oktober, 17.40 uur, MAX, NPO 2
TinekeShow, maandag 12 oktober t/m vrijdag 16 oktober, vanaf 12.00 uur, MAX, NPO Radio 5


Luister live NPO Radio 1
Luister live NPO Radio 5 Nostalgia
Ga naar de site van Omroep MAX